Kom gezellig binnen

In samenwerking met het resaurant Il Gusto, hebben wij op 7 april een super gezellige first date georganiseerd.

Heb je ook zin in een leuke avond met een 3 gangen menu voor maar 22,50 euro,geef je dan snel op via infothetreasure@gmail.com

vol is vol.

 

 

 

WIE ZIJN WIJ!!!

Een nonprofit organisatie, die een centrum heeft opgericht waar mensen volledig zich zelf kunnen zijn. Een plaats waar mensen tot rust kunnen komen en volledig kunnen herstellen, een plaats voor relatie en creativiteit.

D.m.v. diverse activiteiten kunnen wij mensen helpen, wij krijgen GEEN subsidie, maar moeten wel onze vaste lasten betalen, help ons zodat wij weer andere mensen kunnen helpen.

HOE !!!!!

  1. Kom naar ons restaurant,voor een heerlijk kopje koffie met gebak of lekkere lunch
  2. Vier uw feestje bij ons en wees verrast door ons prijzen
  3. Bestel uw vlaai bij ons

Restaurant

The Treasure is een unieke en gezellige locatie waar je heerlijk kunt genieten van een gezellige lunch, pannenkoeken, Engelse brunch of een High Tea. Wij hebben een High Tea voor de volwassenen maar ook voor de kinderen, wel even reserveren van te voren!

Kinderfeestjes:
Vier je kinderfeestje bij The Treasure! Unieke gezellige kinderfeestjes in allerlei soorten thema's, activiteiten en met een persoonlijke touche. Wil je graag een pony ritje, konijntjes knuffelen, meer leren over dierenverzorging, graag een leuke speurtocht in het bos, de stad, een stoer game feestje, prinses zijn voor een dag, muziekfeestje of liever creatief het is allemaal mogelijk!

The Treasure is een gezellige locatie waar altijd wel wat te doen is voor jong of oud. Ook als u wat moeilijker te been bent zorgen wij dat u toch zoveel mogelijk comfortabel kunt genieten.

U kunt ook altijd een bezoekje doen aan ons winkeltje met handgemaakte decoraties. Daarnaast kunt zich u opgeven voor leuke creatieve workshops of voor onze aanschuiftafels, onder genot van een heerlijk diner of lunch kunt u nieuwe mensen ontmoeten, samen maakt het zoveel gezelliger!

Bij The Treasure is altijd wat te doen!

The Treasure
van Echtenstraat 16, 7902 EN Hoogeveen
Tel.: 0528-769021
email: infothetreasure@gmail.com

 

The Treasure is onderdeel van een Stiching die omziet naar hulpbehoevenden. Om te zien welke hulp wij bieden bezoek de pagina's: Life Coach, Eenzaamheidbestrijding, Jeugd en onze agenda voor onze activiteiten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Adres: van Echtenstraat 16, 7902 EN Hoogeveen

Tel: 0528-769021

Email: infothetreasure@gmail.com

 

De Stichting beschikt over een ANBI verklaring van de belastingdienst    

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De strijd tegen eenzaamheid wordt mede mogelijk gemaakt door bovenstaande bedrijven.