Benefiet avond Donderdag 28 maart

Daverend succes benefietavond The Treasure!

Afgelopen donderdagavond 28 maart was het feest in Hoogeveen!

Tientallen bedrijven waren vreugdevol aanwezig op de benefietavond om samen te dineren,te genieten van muziek en om zich samen in te zetten voor het goede doel.

Samen strijden tegen eenzaamheid in Hoogeveen en samen inzetten om een geweldig project onder jongeren te realiseren; namelijk een lasergame-hal met een plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn en waar veilig hun verhaal kunnen doen.

De veiling

De veiling was een grandioos succes waarin we honderden euro’s mochten ophalen. Vele bedrijven in Hoogeveen hebben prachtige veiling items gedoneerd die vervolgens geveild werden tegen hele mooie prijzen. De een bood nog meer dan de ander! 100 euro! 200 euro! Ik bied 300!

Ook bracht de Mysteryguest op een hele mooie manier zijn persoonlijke verhaal over hoe zijn leven veranderd is. Er waren vele positieve reacties op de openheid over het persoonlijk verhaal.

Veel mensen maken zelf ook vaak soortgelijke dingen mee.

Heel de zaal deed leuk mee om harts-verlangens, dromen en wensen aan de wensboom te hangen én om kaarten te schrijven voor eenzame ouderen die het team The Treasure gaat uitdelen.

Het team van The Treasure wil alle bedrijven bedanken voor de moeite, de veiling items, de donaties, de positieve energie, en in het bijzonder willen ze The Vue Cinema’s bedanken dat ze gratis in de Whitebox mochten, en zoveel hulp hebben geboden om van deze avond een succes te maken!

Medemogelijk gemaakt door:

VUE Cinemas Hoogeveen - het Postkantoor - Hans Jutstra woninginrichting - Welkoop - Restaurant Fly & Food -  Menze Rietema Construction - QenQ Baitproducts - Jumper de Diersuper - van Dalfsen Zon & Sauna - Eetcafé de Beurs - Fashion Lounge - Taska - Tuincentrum Strijker - Loman Juwelier - Reisbureau Vakantiexpert - Pearl - Albatros - Het Web - Alie levend standbeeld.

 


 

Contact gegevens